Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

Financial Lease

Bij Autobedrijf van Schie is het mogelijk om als ondernemer een auto aan te schaffen met Financial Lease. Dit betekent dat je direct eigenaar bent van de auto, geen grote investering in één keer hoeft te doen en recht hebt op fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en BTW-teruggave. 

Bovendien biedt Financial Lease nog vele andere voordelen. Daarom leggen wij je op deze pagina precies uit hoe deze leasevorm werkt.

Wat is Financial Lease 

Financial Lease is een zakelijke leasevorm. Deze manier van leasen maakt het mogelijk om een auto aan te schaffen voor jouw onderneming, terwijl de bank de aankoopsom financiert. Het voordeel hiervan is dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar de investering kan verspreiden over meerdere maanden.

Hierdoor houd je meer geld over voor investeringen die direct bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. 

Met andere woorden: je kunt bij Autobedrijf van Schie terecht voor een auto naar keuze, terwijl je profiteert van de vele (fiscale) voordelen! 

Wat zijn de (fiscale) voordelen? 

Als je als ondernemer gebruikmaakt van Financial Lease, dan profiteer je van vele (fiscale) voordelen. Denk hierbij aan de volgende pluspunten: 

1. Je kan profiteren van fiscale voordelen als aftrekbare BTW en investeringsaftrek. 

2. Je mag de auto afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus. 

3. Je behoudt schadevrije jaren en de kilometrage is onbeperkt. 

4. Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen, omdat Financial Lease het mogelijk maakt om een auto in maandtermijnen te kopen.

Hoe werkt Financial Lease 

Autobedrijf van Schie werkt samen met Regeljelease.nl. Door deze samenwerking zijn we in staat om jouw lease-aanvraag goedgekeurd te krijgen binnen een uur. Daarnaast kunnen we direct duidelijkheid geven over wanneer je in jouw nieuwe auto kunt rijden. 

Om direct een aanvraag te doen, volg je de onderstaande 3 stappen: 

Stap 1 

KIES EEN AUTO 

Ga naar onze voorraad en kies een auto naar wens uit. 

Stap 2 

LAAT JE GEGEVENS ACHTER 

Vul bij de desgewenste auto je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het aanvraagformulier. 

Stap 3 

WIJ NEMEN DEZELFDE WERKDAG CONTACT OP 

Heb je een auto gekozen en je gegevens ingevuld? Top! Dan nemen wij dezelfde werkdag nog telefonisch contact met je op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata