Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

De garage van autobedrijf Van Schie in Hazerswoude-Rijndijk, gelegen naast Alphen aan den Rijn, is zowel autodealer als onderhoudsgarage. Ons gedreven team biedt u verschillende services aan zodat u veilig en zonder zorgen de weg op kunt. Dus of u nu een gespecialiseerde autodealer zoekt voor het aanschaffen van een nieuwe auto of een auto wilt leasen; bij ons is dat allemaal mogelijk. Natuurlijk helpen wij u ook graag als uw auto onderhoud nodig heeft. Maak daarom snel een afspraak met de medewerkers van onze garage, dan helpen wij u weer snel op weg!


Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Uw garage voor het kopen en verkopen van auto’s

In ons autobedrijf bieden we u verschillende services aan, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare auto. Zo vindt u in onze showroom diverse tweedehands auto’s die beschikbaar zijn voor verkoop en lease. Als uw autodealer geven we u ook de mogelijkheid om bij de aanschaf van uw nieuwe auto een afleverpakket aan te schaffen op basis van uw wensen. Naast het kopen van een auto is ook het verkopen of inruilen van uw oude auto mogelijk bij ons autobedrijf. Op deze manier bieden wij u als autodealer in onze garage echt service op maat aan. Kom langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod aan occasions!


Meer dan alleen een autodealer 

Bij de BOVAG-vakgarage van autodealer Van Schie kunt u voor meer services terecht dan alleen de aankoop of verkoop van uw auto. Wilt u bijvoorbeeld uw auto met Nederlands kenteken uitvoeren? Dan moet u de registratie van uw auto bij de RDW beŽindigen, zodat u niet meer aansprakelijk bent voor deze auto en de voertuigverplichtingen. Ons autobedrijf neemt deze uitvoer voor u uit handen als RDW-erkend export dienstverlener. De ervaren monteurs in onze werkplaats helpen u daarnaast graag verder met reparaties, onderhoud en keuringen aan uw auto.


Bezoek onze BOVAG-vakgarage 

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende services die wij als BOVAG-vakgarage aanbieden? Of heeft u uw droomauto gezien in onze showroom en wilt u een proefrit maken? Neem dan contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden! Dit kan telefonisch via (0)71-3419090 of e-mail ons via . Vele andere tevreden klanten zijn u voorgegaan. Bekijk de reviews voor hun beoordelingen.


 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata