Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

Wilt u een occasion kopen bij een gespecialiseerde garage in de regio van Alphen aan den Rijn? Dan is autobedrijf Van Schie in Hazerswoude-Rijndijk het bedrijf dat u zoekt! Wij beschikken in onze showroom over diverse modellen van uiteenlopende merken. We verkopen onder andere populaire merken zoals Audi, BMW, Volkswagen, Volvo en Mercedes-Benz. Onder het genot van een kop koffie adviseren wij u in onze garage graag over het kopen van uw occasion. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Uw ideale occasion kopen bij onze garage 

Het kopen van een nieuwe auto of een occasion is voor u een stuk gemakkelijker als u kunt rekenen op het professionele advies van een garage. Zo voorziet het gespecialiseerde team van ons bedrijf u graag van advies bij het kopen van uw nieuwe occasion in onze garage. We hebben verschillende tweedehands auto’s die u bij ons kunt bewonderen. Wilt u de auto meer dan alleen bewonderen in onze showroom? Test hem dan zelf uit en plan een proefrit in! Zo ervaart u zelf de kwaliteit van de occasion uit onze garage en maakt op basis van de ervaring een weloverwogen keuze. Wij voorzien u ondertussen van de informatie en het advies dat u nodig heeft. We bieden ook andere financieringsvormen aan, zoals een zakelijke lease.  

Plan een proefrit in 

Wij van autobedrijf Van Schie helpen u graag met het vinden van uw droomauto. Door het persoonlijke advies van ons autobedrijf en de mogelijkheid van een proefrit vindt u binnen een mum van tijd een auto die bij uw wensen past. Kom daarom langs in onze showroom en ontdek onze diverse occasions! Ook voor het onderhoud van uw nieuwe auto kunt u bij ons team in de werkplaats terecht. Neem telefonisch contact met ons op via (0)71-3419090 of mail ons via .

 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata