Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

De garage van autobedrijf Van Schie in Hazerswoude-Rijndijk, gelegen naast Alphen aan den Rijn, is zowel autodealer als onderhoudsgarage. Ons gedreven team biedt u verschillende services aan zodat u veilig en zonder zorgen de weg op kunt. Dus of u nu een gespecialiseerde autodealer zoekt voor het aanschaffen van een nieuwe auto of een auto wilt leasen; bij ons is dat allemaal mogelijk. Natuurlijk helpen wij u ook graag als uw auto onderhoud nodig heeft. Maak daarom snel een afspraak met de medewerkers van onze garage, dan helpen wij u weer snel op weg!


Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Welke nieuwe auto wilt u kopen waarmee u heerlijk zult rijden?

Het aanschaffen van uw nieuwe tweedehands auto wordt een stuk gemakkelijker met professioneel advies van het team van ons autobedrijf. Wij bieden altijd een persoonlijk advies aan. Dit houdt in dat wij op basis van uw wensen aan de slag gaan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een occasion van een bepaald merk? Of bent u juist op zoek naar een auto waar u veel mensen in kunt vervoeren? Dat is allemaal geen enkel probleem. Door ons ruime assortiment en onze klantgerichte service, wordt het aanschaffen van een ideale, nieuwe auto u echt gemakkelijk gemaakt! Uiteraard bieden we u ook leasemogelijkheden aan.


Veilig op pad door onze services

Wij willen u altijd in de gelegenheid stellen om het beste van het beste te kunnen aanschaffen als u zoekt naar een nieuwe auto. Wat belangrijk is om te weten, is dat alle auto’s bij ons van tevoren grondig zijn nagekeken in onze werkplaats. Daarnaast is het mogelijk om een afleverpakket af te sluiten met services, zoals een nieuwe apk, reiniging en pechhulp. Zo kunt u na het kopen van uw nieuwe auto in onze BOVAG-garage veilig en zonder zorgen de weg op. Wilt u na het aanschaffen van uw nieuwe auto, uw oude auto verkopen? Of wilt u uw oude auto inruilen bij het kopen van uw nieuwe auto? Dan is dat zeker mogelijk!


Kom langs in onze showroom voor een kop koffie en persoonlijk advies

Onder het genot van een kop koffie voorzien we u graag van klantgerichte service en persoonlijk advies. Wanneer u nog niet zeker weet of de nieuwe auto die u wilt kopen past bij uw wensen, dan is het zeker mogelijk om een proefritje te maken. Neem telefonisch contact met ons op via (0)71-3419090 of mail ons via voor het maken van een afspraak. Heeft u uw droomauto gevonden? Kom langs in onze showroom in, dan helpen wij u verder met het aanschaffen van uw nieuwe auto! 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata