Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

Zoekt u naar een goed autobedrijf dat uw auto kan inkopen in de omgeving van Alphen aan Den Rijn? Loop dan eens bij ons binnen voor een gesprek met onze specialisten. Als goed aangeschreven autobedrijf richten we ons namelijk ook op het inkopen van uw occasion en doen we altijd een mooi voorstel op maat. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Wij doen een mooi voorstel als we uw auto inkopen 

Als u heeft besloten dat graag een nieuwe auto wilt kopen, is het mogelijk om uw oude occasion door te laten inkopen. In feite laat u dus geld liggen als u dit niet doet of een bedrijf uitzoekt dat u geen goed voorstel maakt. Gelukkig rekent u bij ons altijd op een mooie prijs en een transparante manier van zakendoen. Iedereen die graag een auto wilt verkopen, zit bij ons dus helemaal goed. Wij zijn namelijk trost op ons mooie aanbod van occasions. Hierdoor zijn we altijd bereid om met u te onderhandelen omtrent het inkopen van uw auto om deze vervolgens aan ons toereikende assortiment toe te voegen.  


Maak een afspraak met onze zaak 

Wilt u graag met ons in gesprek gaan over het inkopen van uw occasion? Kom dan op korte termijn langs bij autobedrijf Van Schie. Wij doen namelijk graag zaken met u. Uiteraard is het ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen door te bellen naar (0)71-3419090 of door het contactformulier in te vullen.     

 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata