Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

Wilt u graag een mooie auto gaan lease en komt u uit de buurt van Alphen aan Den Rijn? Kies dan voor de diensten van autobedrijf Van Schie uit Hazerswoude-Rijndijk. Wij zijn namelijk een bekwame autodealer met een missie om klanten te helpen de ideale auto te vinden. Hiervoor zoeken we ook altijd naar de beste financiŽle oplossingen. Voor veel mensen in namelijk het leasen van een occasion bijvoorbeeld ideaal.


Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Rijd een mooie auto door via ons te leasen 

Een groot voordeel van het leasen van uw auto is het feit dat u hiervoor een vast maandelijks bedrag betaalt. Zo weet u waar u aan toe bent en hoeft u het volledige bedrag van het voertuig niet in een keer te betalen, zoals het geval is bij het direct kopen van een gloednieuwe auto. Bij het leasen van een occasion is doorgaans van alles inbegrepen in de constructie. Dat wil zeggen dat u bijvoorbeeld geen geld kwijt bent aan reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Wij maken autorijden graag toegankelijk, vandaar dat u bij ons de ideale optie hebt om een leuke auto te leasen. 


Besprek de voorkeuren die u heeft voor het leasen van een occasion

Wilt u de mogelijkheden voor het leasen van een occasion met ons bespreken? Kom dan op korte termijn langs in onze garage bij Alphen aan Den Rijn. We bekijken wat voor u mogelijk is en bespreken relevante zaken, zoals het aantal kilometers dat u wilt rijden en de andere belangrijke details van het contract. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste financiŽle lease.


Kom langs in onze garage 

Om te starten met het leasen van uw zien we u graag verschijnen in onze garage. Wij streven natuurlijk naar een maximale ontzorging Vul daarom het contactformulier in of bel ons op (0)71-3419090. Wij koppelen de mogelijkheden van het leasen van een occasion of een afspraakdatum snel naar u terug.     

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata