Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

Een hoogwaardige Ford kopen in de buurt van Alphen aan Den Rijn, wordt u gemakkelijk gemaakt als u kiest voor onze hulp. Bij autobedrijf Van Schie uit Hazerswoude-Rijndijk staan we iedere dag klaar voor klanten die graag een prachtige auto willen aanschaffen of leasen. Ook voor u zetten we ons uiteraard graag in. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Kies voor ons als u een Ford wilt kopen om heerlijk mee te rijden 

Het kopen van een Ford is een goede keuze als u houdt van onvervalste kwaliteit. Dit van oorsprong Amerikaanse merk is een waar icoon onder de automerken en heeft vrij letterlijk het straatbeeld van onze wereld meebepaald. Niet voor niets zijn de auto’s vanwege hun historische naam, rijmcomfort en degelijkheid nog steeds zeer populair onder bestuurders met verstand van zaken. Door een auto van Ford te kopen kiest u voor een praktisch voertuig, dat ook nog eens heel betaalbaar is. Kom daarom snel langs om uw auto in te kopen. We hebben zeker een nieuwe of een tweedehands auto voor u. Daarnaast bieden we opties van andere hoogwaardige merken aan, zoals een prachtige BWM-auto.


Reserveer een afspraak bij ons autobedrijf 

Wilt u dus een kwalitatieve Ford kopen? Plan dan snel een bezoek in aan onze showroom. Wij bieden u de gelegenheid aan om alle modellen te ontdekken. Wist u overigens dat het bij ons mogelijk is om uw huidige auto te verkopen, bijvoorbeeld tijdens het aanschaffen van het nieuwe voertuig? Neem contact met ons op voor meer informatie. Vul het contactformulier in of bel ons op (0)71-3419090.     

 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata