Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener

Wilt u graag een echte BMW kopen in de omgeving van Alphen aan Den Rijn? Dan is er maar een garage uw beste keuze en dat is natuurlijk autobedrijf Van Schie uit Hazerswoude-Rijndijk. Wij hebben verschillende modellen van BMW voor u klaarstaan. Ontdek daarom het aanbod. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

Wij helpen u de beste BMW te kopen 

Is het kopen van een prachtige BMW iets waar u al tijden van droomt? Dan zit u bij ons zeker goed. Wij laten u namelijk zeer graag kennis maken met verschillende BMW’s. Natuurlijk zijn deze auto’s van onvervalste Duitse topkwaliteit bijzonder prettig om te rijden, maar bij ons zijn ze allemaal ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Als u bij ons langkomt om uw auto te kopen, bespreken we met u ook direct uw financiŽle mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het aangaan van een lease voor uw auto. Daarnaast is het mogelijk van BMW een occasion uit onze garage te kopen. Tevens bieden wij topmodellen van andere modellen aan, zoals onze Ford-auto’s.   


Word de bestuurder van uw eigen BMW 

Uit onze goede reviews is al af te leiden dat wij u optimaal helpen als u graag een BMW wilt kopen. Aarzel daarom niet en plan een bezoek aan onze showroom in. Mocht u nog vragen hebben, moedigen wij u aan om te bellen naar (0)71-3419090 of een e-mail te sturen naar . Wij horen of zien u graag.     

 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata