Autobedrijf Van Schie Hazerswoude

✓ BOVAG-garage

✓ Lease mogelijkheid

✓ RDW-erkend export dienstverlener


Een tweedehands auto kopen die voldoet aan al uw wensen, doet u bij autobedrijf Van Schie in Hazerswoude-Rijndijk, gelegen naast Alphen aan den Rijn. Zo hebben wij een ruim assortiment met verschillende merken en typen auto’s. Woont u in de omgeving en zoekt u een autodealer waarbij u een tweedehands auto kunt aanschaffen van een populair merk zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen of Volvo? Dan bent u bij onze showroom aan het juiste adres!


Uw ideale tweedehands auto kopen doet u met onze toereikende hulp

Wij zijn dé autodealer die het aanschaffen van uw ideale tweedehands auto mogelijk maakt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een occasion met automaat? Met stoelverwarming en lederen bekleding? Of heeft u voldoende aan een auto met airco en elektrisch inklapbare spiegels? In al deze gevallen zijn we u als echte BOVAG-garage graag van dienst. Autobedrijf Van Schie is dé autodealer waar u naartoe gaat voor het kopen van een ideale tweedehands auto! Uiteraard koopt u bij ons modellen van topmerken, zoals BWM-auto’s. Bekijk ook zeker eens onze Ford-Auto’s. Ontdek daarom ons toereikende assortiment. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op met ons

De voordelen van een tweedehands auto kopen

Twijfelt u over het aanschaffen van een tweedehands auto in de regio van Alphen aan den Rijn? Een ding is in ieder geval duidelijk. U wilt een nieuwe auto kopen. Het voornaamste voordeel van het kopen van een tweedehands auto bij onze showroom en BOVAG-garage in de buurt van Alphen aan den Rijn, is dat u een stuk voordeliger uit bent. Verder is een nieuwe auto al een stuk minder waard, zodra u ermee naar huis rijdt. Maak een afspraak en ontdek onze occasionmodellen!

Koop vandaag nog uw droomauto!

Bent u op zoek naar een autodealer in Alphen aan den Rijn waar u een betrouwbare tweedehands auto kunt aanschaffen? Wij van Autobedrijf van Schie uit Hazerswoude-Rijndijk helpen u graag! Bent u benieuwd naar de verschillende modellen die wij bieden? Of heeft u uw droomauto al op het oog? Neem telefonisch contact met ons op via (0)71-3419090, mail ons via of vul ons contactformulier in.


 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata